unban sph```
2 participanți
Pagina 1 din 1
unban sph```
Salutare,
Am venit si eu aici cu o problema, si anume ban`area mea pe motiv de wall, pe data de 25 (@aztec) si azi(@4fun_christmas), mai exact acum vreo 20 min.
Va aduc la informare ca ati gresit! NU joc pentru faima, joc pentru propriul amuzament, joc cu sunet si am habar de acest joc.
Nu asa de mult cum am la 1.6, la care am licenta cumparata.(asta pentru ca am auzit diferite chestii ca n-as avea steam, si asa este nu am si pentru source, pentru ca-l joc de 1 sapt. si incerc sa ma acomotez cu noul engine),
Am propus sa fiu urmarit, cu toate astea, ei(adminii/nul) nu stiu ce au vazut in neregula. (experienta> wall)
De ce am insistat si am cautat adresa forumului pentru a`mi sustine nevinovatia? pai e simplu...mi se pare unul dintre putinele servere din Romania unde se poate juca(adesea plin, fara lag, uneori prea multa galagie @mic)
Sper ca sa nu fiu ocolit, sa`mi fie analizat cazul si sa se indepte greseala facuta...
Numai bine si va stau la dispozitie cu orice nelamurire.
Sarbatori fericite!
Cosmin,
Am venit si eu aici cu o problema, si anume ban`area mea pe motiv de wall, pe data de 25 (@aztec) si azi(@4fun_christmas), mai exact acum vreo 20 min.
Va aduc la informare ca ati gresit! NU joc pentru faima, joc pentru propriul amuzament, joc cu sunet si am habar de acest joc.
Nu asa de mult cum am la 1.6, la care am licenta cumparata.(asta pentru ca am auzit diferite chestii ca n-as avea steam, si asa este nu am si pentru source, pentru ca-l joc de 1 sapt. si incerc sa ma acomotez cu noul engine),
Am propus sa fiu urmarit, cu toate astea, ei(adminii/nul) nu stiu ce au vazut in neregula. (experienta> wall)
De ce am insistat si am cautat adresa forumului pentru a`mi sustine nevinovatia? pai e simplu...mi se pare unul dintre putinele servere din Romania unde se poate juca(adesea plin, fara lag, uneori prea multa galagie @mic)
Sper ca sa nu fiu ocolit, sa`mi fie analizat cazul si sa se indepte greseala facuta...
Numai bine si va stau la dispozitie cu orice nelamurire.
Sarbatori fericite!
Cosmin,
sph- Active-Member
- Numarul mesajelor : 4
Data de inscriere : 27/12/2009
Varsta : 33
Re: unban sph```
imi place, v-ati facut forum, dar nu`l citeste nimeni.
doar ce am mai luat un nou ban, pe acelasi motiv....se confirma faptul ca prostia nu doare
doar ce am mai luat un nou ban, pe acelasi motiv....se confirma faptul ca prostia nu doare
sph- Active-Member
barbosu a scris:NU VROIAM SATI RASPUNDEM CE E ASA GREU DE CREZUT CODALAULE...?
Nu vroiati, pai e simplu de ce, pentru ca nu aveti un motiv real, cea mai mica dovata incriminatorie.Problema voastra se trage din faptul ca nu stiti jocul si asta e, nu va invinovatesc...
ps:nu e nevoie sa scrii in 2 culori cu caps si cu greseli gramaticale ca sa te faci inteles
sph- Active-Member
e cacat e un server privat , dar tu nu intelegi
BA NU TE LAS SA JOCI PE SERVERU MEU BOLOVANE
BA NU TE LAS SA JOCI PE SERVERU MEU BOLOVANE
Cat timp serverul apare la "internet", nu ma impiedica nimeni sa intru pe el
Comportamentul tau e demn de un primitiv.(waaa mI-aM fAcUt sErV3r sM3q3r sI jOaCa dOaR cInE vReA mUsChIUl mEu, cA e PrIvAt...omg ce cauti pe .net ?!)
in orice caz, eu MI-AM INCHEIAT PLEDOARIA, e in van
Comportamentul tau e demn de un primitiv.(waaa mI-aM fAcUt sErV3r sM3q3r sI jOaCa dOaR cInE vReA mUsChIUl mEu, cA e PrIvAt...omg ce cauti pe .net ?!)
in orice caz, eu MI-AM INCHEIAT PLEDOARIA, e in van
sph- Active-Member
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Feb 02, 2010 4:05 am Scris de barbosu
» Membri clanului H&D
Lun Feb 01, 2010 3:47 pm Scris de Kodiak
» Membri comunitati H&D
Sam Ian 30, 2010 7:09 pm Scris de barbosu
» Unban DotA
Sam Ian 30, 2010 9:25 am Scris de DotA
» Unban Bulls
Vin Ian 15, 2010 11:22 pm Scris de Bulls
» Unban Rammstein!!
Joi Ian 14, 2010 3:21 pm Scris de Rammstein
» unban musculita ucigasa
Mar Ian 12, 2010 8:33 pm Scris de barbosu
» de ce e offline???
Dum Ian 10, 2010 1:26 am Scris de ah1n1
» Cumpara ce joc vrei de la VALVE PRIN sms..
Vin Ian 08, 2010 1:18 pm Scris de barbosu